Kerstdecoratie 2020

Een kerstfeest met de hele familie? Dat zit er dit jaar helaas niet in. Toch heb ik meer dan ooit de behoefte om me volledig te laten gaan in kerstdecoratie. Hieronder een inkijk in onze kerstdecoratie en een lijstje met de kerstboom trends voor 2020.

Met een dochter van 4 jaar ontsnap ik niet aan veel kleur in huis! Hoewel ik onze kerstboom subtiel heb gehouden, mocht mijn oudste dochter meekiezen. Zij koos de gekleurde houten mannetjes uit de Hema en voor de ballen koos ik een mix van oud roos, goud, roestkleur en wit. Ik geef liever niet te veel geld uit (zoals bij veel zaken :D) aan kerstdecoratie dus ik vond enkele leuke exemplaren in de kringloopwinkel en in H&M Home. Ik hang mijn kerstboom ook meestal niet te vol. Ik hou van het groen van de boom. Met kinderen in huis kies ik ook voor kerstballen die niet makkelijk breken.

Heb jij je kerstboom al versierd? Deel hem via #clubcosy. Ik ben benieuwd naar jouw exemplaar. Hoe je je kerstboom versiert, zegt ook veel over jouw persoonlijkheid. Mijn moeder haar kerstboom ziet er helemaal anders uit dan de mijne. Lees wat jouw kerstboom over jouw zegt op de website van Martha Stewart. Ik schipper tussen minimalistisch, traditioneel en retro of eerder eclectisch? 😀 Welke stijl heb jij?

Voor de echte kerstboomfanaten lijst ik ook enkele trends op. Door hun laagje kitsch en kleur kan ik ze wel smaken:

  • Rainbow colors… Mijn dochter zou een gat in de lucht springen bij het zien van deze boom. Deze tijden voelen voor veel mensen donker aan. We kunnen ons huis dus op z’n minst wat opfleuren met veel kleur!
Beeld via Ideal Home
  • Pop-art kerstballen… Wie houdt er niet van een vleugje kitsch? De kerstballen van Vondels en Kurt Adler die te koop zijn bij De Bijenkorf zijn prijzig, maar oh zo leuk!
Beeld via De Bijenkorf
  • Floral Fantasy… Zeg het met bloemen. Veel bloemen. Ga voor kunstbloemen of zijde bloemen. Nog een boeketje droogbloemen liggen? Stop ze gewoon in je kerstboom!
Beeld via Martha Steward – credit: Katya De Grunwald
  • Scandinavian style… Hoewel ik van de geur van een kerstboom hou, is deze minimalistische houten kerstboom mijn favoriet.
Beeld via Martha Stewart – credit: Rolland Bello

Wil je ook graag een duurzame boom in huis halen? Lees dan zeker dit interessante artikel van de Sustainable Family.

nathalieblancqua

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s