Je kan terecht bij CLUB COSY voor fotografie, styling en content creatie.

Nathalie Blancquaert is het gezicht achter Club Cosy. Ze heeft gewerkt in diverse communicatie agencies en verloor haar hart aan de interieur- en vastgoedbranche. Momenteel werkt ze als marketing manager bij een full-service vastgoedbureau.

In bijberoep biedt ze volgende diensten aan:

Content Creatie

Heb je hulp nodig heeft bij het bedenken van originele content voor je website, blog, nieuwsbrief of social media? Nathalie helpt je graag met een content plan op maat. Met meer dan 7 jaar ervaring als content marketeer kruipt ze ook zelf graag in de pen voor short of long copy.

Styling

Heb je hulp nodig bij het stylen van je huis of product? De juiste styling zorgt voor een boost in je verkoop en in het aantal likes op je social media-kanalen. Tijdens haar avondopleiding interieurstyling aan Syntra Brussel heeft ze de kneepjes van het vak geleerd.

Fotografie

Heb je nood aan sfeervolle beelden van je producten of bedrijfsevents? Of wens je ‘cosy’ beelden van je familiefeest of mooie portretten van je kind of baby? Nathalie denkt graag met je mee. Bij iedere opdracht denkt ze na over de juiste setting en styling. Benieuwd naar haar portfolio? Check haar instagram-account.

Door haar verleden als content marketeer heeft ze een groot netwerk uitgebouwd van creatieve mensen, zoals copywriters, fotografen, videografen, art directors, interieurarchitecten, websitebouwers, social media experts, etc. Per opdracht bekijkt ze welke expertises ze kan bundelen. Bel haar gerust even op om de mogelijkheden te bespreken.

Teamwork makes the dream work!